Jeg har igennem Spine & Mind Fysio fundet frem til at min ryg kan meget mere end jeg tillod den.
Igennem grundig gennemgang af mine ryg problemer, har jeg fået mig et træningsprogram, hvor jeg styrketræner mine muskler, lærer at slappe af og finde løsninger/måder til at lave ting i hverdagen, jeg før, grundet smerter, tænkte var umuligt.
Det er mig en stor glæde, at jeg har kunnet nedtrappe mit behov for smertestillende, at mennesker omkring mig er imponeret over den fremgang, der er sket, siden jeg startede ved Spine & Mind Fysio. Men den største glæde er at jeg, igen kan være til og at jeg føler mig som et helt menneske.
Da jeg startede hos Spine & Mind tænkte jeg om mig selv: Min ryg er slidt/ gået itu og derfor er der så meget, jeg ikke kan. Nu tænker og mærker jeg, at min ryg vil og kan – jeg skal bare give den lov.
Jeg kan med glæde tage på arbejde igen, komme hjem og lave mad til hele min familie og har netop tilmeld mig Zumba – De tre mål vi i fællesskab satte, til mit første møde hos Spine & Mind Fysio, for bare 2 mdr. siden.
Har i dag gået en tur på 5 km, lavet mine træningsøvelser, er på vej på arbejde og slutter min dag af med et smut i svømmehallen.