Jeg har gennem en meget lang periode – tænker vel ca. 10-12 år – døjet med nedsat bevægelighed og tilhørende smerter i lænden.

Udfordringen har været at jeg af flere omgange har været til forskellige træningsforløb tilrettelagt med afsæt i bl. a. MR-scanninger – det har styrket min muskulatur (core), men resultaterne har ikke været den ønskede øget mobilitet og reduktion af smerter.

Tænker at jeg som så mange andre, har lært at leve med det og tænkt at det nok er som resten af befolkningen, så jeg “hutler” mig gennem dagen.

Det sidste halve års tid var det dog blevet ulideligt og når det, at tage strømper på føles som en kæmpe sejr – ja så er det altså hæmmende og tærer på  livsglæden.

Havde læst og hørt om Spine and Mind og tænkte – det lyder som nogle specialister med en lidt anderledes tilgang end det, jeg er blevet mødt med tidligere

Efter en rigtig grundig og behagelig samtale, ialt tre konsultationer, hvor der gradvist blev bygget på med øvelser over en periode på ca. tre måneder, er jeg nu blevet bevidst om, hvad der har været behov for.

Resultatet er en større mobilitet i lænden/ryggen, et ændret fokus i dagligdagen på vejrtrækning og bevægelighed – den ændrede adfærd er stærkt medvirkende til, at livsglæde-kurven igen peger i den rigtige retningJ

/Allan 49 år